Eko pohod po poti dobrot

image001 (1)

Center Stonoga v sodelovanju z Zavodom Moja ideja v nedeljo, 22.junija 2014 organizira POHOD po poti DOBROT. Zbirno mesto je pred Krajevno skupnostjo Predoslje, začetek pohoda je poljuben ampak mora biti med 7:30 in 9:00 (proga bo dobro označena).

Dolžina pohoda je 11km (dobre tri ure hoje), pot ni zahtevna, poteka večinoma v senci in je primerna tako za starejše kot družine z otroki. Da vam ne bo prevroče, vas bomo peljali po senčni učni poti kanjona Kokre, na poti si boste ogledali slikovite vasi in ekološko naravnane kmetije. Poskrbeli bomo tudi za otroke, ki bodo lahko pobožali domače živali, ter se naučili kaj zanimivega, na primer, kakšna je razlika med domačim jajcem in jajcem iz trgovine. Pri vsakem postanku vas bo pričakala domača dobrota, na koncu poti pa vas bo na prelepem senčnem travniku gostilne Krištof pričakala odlična jed na žlico.

Startnina je 10€ v primeru predhodne prijave, na dan pohoda pa 15€ (v ceno so vključeni trije degustacijski kuponi)

Prijave in informacije sprejemamo na elektronski naslov Ideas2@t-2.si ali na telefon 041 224 848. Prijavnino lahko poravnate na transakcijski račun Zavoda Moja ideja (TRR: SI56 0310 0100 338 181) oziroma z gotovino na dan dogodka.

Zadnji rok za prijavo je 19.junij 2014. Vabljeni!!!

 

Pošlji komentar/vprašanje

Uporabite lahko te HTML izraze in lastonsti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>