Stonogin zabojček – Razširjamo ponudbo

zabojcek_

Spoštovani prijatelji in somišljeniki Centra Stonoga!

Z veseljem vas obveščamo, da Center Stonoga razširja delovanje na področju oskrbe z lokalno pridelanim sadjem, zelenjavo in domačimi izdelki. V sodelovanju s projektom Nakupujmo skupaj bomo organizirali skupinsko naročanje in nabavo dobrot slovenskih kmetij.

Aktualne informacije o ponudbi in pojasnila bodo dosegljiva na naši skupni spletni strani, za katero je potrebna registracija. Prosimo vas, da se čim prej prijavite na naslovu http://stonoga.nakupujmoskupaj.si/, da boste postali del velike skupine ljubiteljev dobre in kvalitetne hrane.

Prvi skupni dogodek načrtujemo za četrtek, 2. aprila, torej pred praznikom Velike noči. Želimo povezati sorodne dejavnosti, zato bo prevzemno mesto na odprtem delu  tržnice Domača vas  na Primskovem.

Ogled ponudbe za 2. april in oddaja naročil bo možna na zgornjem naslovu od četrtka, 26. marca zvečer do ponedeljka, 30. marca opoldan. Prevzem pa bo pri Domači vasi v četrtek, 2. aprila med 16. In 18.uro.

Potrudili smo se, da bo ponudba pestra, kvalitetna in cenovno ugodna. Verjamemo, da se boste odzvali v čim večjem številu, saj je tudi od tega odvisna uspešnost dogodka in pestrost ponudbe za naprej.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu: zabojcek@center-stonoga.si. Lahko pa nas tudi pokličete na 041 617 944, veseli bomo vašega klica.

Pošlji komentar/vprašanje

Uporabite lahko te HTML izraze in lastonsti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>