Nakupujmo skupaj s Stonogo

DSCN4084

Spoštovani prijatelji in somišljeniki CENTRA STONOGA in Nakupujmo skupaj!

 Z veseljem vam sporočamo, da je v teku že drugo skupinsko naročanje s prevzemnim mestom v Kranju. Skupaj s projektom Nakupujmo skupaj vas bomo oskrbeli z lokalno pridelano, svežo, sezonsko zelenjavo, z divjimi užitnimi spomladanskimi rastlinami, z domačimi izdelki in seveda s semeni in sadikami za vaš vrt.

Naročilnica je objavljena na povezavi Nakupujmo s  StonogoIzpolnijo jo lahko le prijavljeni uporabniki. Prijava vam bo vzela le pol minute, naročanje pa malce več, ker je nabor dobrot slovenskih kmetij zares pester.

Po uspešno oddanem naročilu boste v roku 2 minut po e-mailu prejeli kopijo naročila v obliki PDF priponke, ki predstavlja potrdilo oziroma dokaz o oddaji naročila.

Če potrdila ne prejmete, naročilo ni uspešno oddano in evidentirano. Če se to zgodi, nas nemudoma kontaktirajte in pri nas preverite, ali se je zabeležilo vaše naročilo. Prevzem brez predložitve dokazila v obliki PDF priponke torej ne bo mogoč.

Naročilnice bodo odprte od petka 17.4.2015 od 8. ure dalje, do ponedeljka 20.4.2015 do 12. ure. Prodaja in prevzem naročenih artiklov bosta v četrtek, 23.4. med 16h in 18h, na odprtem delu tržnice Domača vas na Primskovem.

Verjamemo, da se boste odzvali v čim večjem številu, saj je ponudba pestra, kvalitetna in cenovno ugodna.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu: zabojcek@center-stonoga.si. Lahko pa nas tudi pokličete na 031 868 298, veseli bomo vašega klica!

Ekipi Centra Stonoga in Nakupujmo skupaj

Pošlji komentar/vprašanje

Uporabite lahko te HTML izraze in lastonsti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>