Zadnji letošnji Stonogin dan

IMG_0631

Spoštovani prijatelji in somišljeniki Centra Stonoga!

Pripravljamo naš zadnji letošnji Stonogin dan v Nežkini hiši pri Gostilni Krištof v Predosljah, ki bo  v četrtek, 10.12.2015 od 16.30 do 18.00.

Z nami bodo naši dobri znanci, pridelovalci in predelovalci  ekološke in lokalno pridelane hrane, ki nas redno oskrbujejo z zelenjavo, sadjem, mlečnimi, mlevskimi, mesnimi in drugimi izdelki, prvič pa tudi Šlebirjevi z medom in okusnimi, zdravimi izdelki iz medu. Ker bodo prvič z nami, bomo njihove izdelke lahko poskušali, vsak kupec pa bo dobil tudi lepo darilo.

Priporočamo še zadnje kakije, odličen primorski kivi in radič, gorenjsko kislo zelje in slanino, bogato izbiro mlevskih izdelkov, namazov in marmelad, zdravilni med in seveda nekaj izvirnih voščilnic

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu: zabojcek@center-stonoga.si. Lahko pa nas tudi pokličete na 041 617 944, veseli bomo vašega klica.

Ekipa Centra Stonoga

Pošlji komentar/vprašanje

Uporabite lahko te HTML izraze in lastonsti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>