Stonogin predpraznični dan

IMG_0631

Spoštovani prijatelji in somišljeniki Centra Stonoga!

Pripravljamo predpraznični Stonogin dan pri Gostilni Krištof v Predosljah, ki bo v četrtek, 21.4.2016 od 16.30 do 18.00.

Z nami bodo naši dobri znanci, pridelovalci in predelovalci ekološke in lokalno pridelane hrane, ki nas redno oskrbujejo z zelenjavo, sadjem, mlečnimi, mlevskimi, mesnimi in drugimi izdelki. Tokrat se nam bodo na novo pridružili Turinekovi s prijazne ekološke kmetije »Zlate misli« iz Jarenine pri Mariboru s svežimi ekološkimi jabolki, okusnimi izdelki iz jabolk, mlevskimi izdelki in testeninami.

Spet imamo v ponudbi ekološko goveje meso in sveže nabrane dobrote z naših  travnikov in gozdov (gozdni regrat, čemaž, vršički kopriv).

Stonogin dan tokrat prihaja ravno pravi čas, da si boste zagotovili surovine, s katerimi boste v prazničnih dneh lahko sebi in svojim zagotovili kakovostno in okusno prehrano.

Čeprav bo naročilnica odprta do ponedeljka do 18. ure vas prosimo, da naročite čim prej. Nekatere količine so omejene.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu: zabojcek@center-stonoga.si. Lahko pa nas tudi pokličete na 041 617 944, veseli bomo vašega klica.

Ekipa Centra Stonoga

Pošlji komentar/vprašanje

Uporabite lahko te HTML izraze in lastonsti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>