Stonogin dan

IMG_0631

Dragi prijatelji druženja in nakupovanja na Stonoginih dnevih!

Za vas zopet pripravljamo Stonogin dan, ki bo v četrtek, 2. februarja 2017 med 16.30 in 18.00 pri Gostilni Krištof v Predosljah.

Ponudba je sicer pripravljena, je bogata in kvalitetna vendar obstaja možnost, da spet kakšnih dobrot ne bo, saj je narava letos neizprosna. Vseeno se več kot splača pogledati in naročiti mi pa se bomo potrudili, da bo čim več stvari tudi res prispelo do Predoselj.

V ponudbi imamo naše stalni pridelovalce in dobavitelje: Fras, Krišelj, Porta, Odems, Ekodar, Pinjola, Darja, Domače je drugače, Matijovc,  Vida, Kauran z orehi in prvič s fižolom, pa tudi Tomaž s citrusi in zelenjavo, sir  iznad Tolmina, Šlibarjev med  in prvič pri nas kava iz pražarne na Vrhniki.

Naročilnica 2.2.2017

Naročila zbiramo do torka, 31.1.2017 do 7:45.

Naša ideja se od vsega začetka ni spremenila in na Stonoginih dnevih jo poskušamo vedno znova potrjevati. Zagotavljamo kratko prehranjevalno verigo s pošteno ceno za kupce in pravičnim plačilom za pridelovalce. Vse pridelke dobite neposredno od proizvajalcev, ki so vsi lokalni, njihovi pridelki pa večinoma ekološko pridelani. Verjamemo, da so naša prizadevanja dobro sprejeta med vami in upamo, da ste s ponudbo in načinom dela zadovoljni.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu: zabojcek@center-stonoga.si. Lahko pa nas tudi pokličete na 041 617 944, veseli bomo vašega klica.

Ekipa Centra Stonoga

Pošlji komentar/vprašanje

Uporabite lahko te HTML izraze in lastonsti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>