Stonogin zabojček

zabojcek_

 Stonogina oskrba z ekološkimi in lokalno pridelanimi proizvodi vam omogoča, da na enostaven in racionalen način pridete do zelo okusne, kakovostne in zdrave hrane.  Naši sodelavci so namreč izbrani pridelovalci z veliko  izkušnjami:  glavni je eden začetnikov slovenskega ekološkega kmetovanja, Primož Krišelj iz Hotemaž,  mladi kmet Gregor Ovsenik iz Predoselj,  Irena Fonda iz piranske ribogojnice Fonda, pa Jani Kutin iz Čadrga nad Tolminom, Franci iz Gorjančevega mlina iz Hotemaž  in Boris Fras iz eko kmetije BIOISTRA . Njihovi proizvodi so zelo kvalitetni, odličnih okusov, v Shrambi pa jih dobite med 10 in 30% ceneje kot na tržnicah.

 Dostava: Vsi našteti  proizvajalci bodo na osnovi vašega vnaprejšnjega naročila dostavljali proizvode v Shrambo, ki je za Gostilno Krištof v Predosljah pri Kranju. Odločite se za dobavo vsak teden ali na 14 dni. Dobava je vsak četrtek. Vsebino zabojčka vsak ponedeljek pošljemo po elektronski pošti, tako, da veste, kaj boste dobili. 

 Prevzem: Ker se s priključitvijo »Stonoginemu zabojčku« odločite za redno dobavo, boste dobili ključ Shrambe in boste zabojčke in vse ostale dobrote  sami dvigovali. Ob prevzemu boste preverili dobavo in se vpisali v evidenčni list prevzemov.  Račune vam bodo posredovali neposredno proizvajalci sami.

 Cene zabojčkov: Če se odločite za dobavo Stonoginega zabojčka, izbirate med malim, ki stane 12 EUR (med 3 in 4 kg) in velikim, ki stane 16 EUR (5-6kg). Osnova so cene, ki so za tretjino nižje kot na ekološki tržnici, teža pa nekoliko niha glede na sestavo. Sestavo zabojčka določi kmet Primož, glede na razpoložljive artikle.  Poleti in jeseni je to samo sveža zelenjava, pozimi pa je tudi kislo zelje, vložene paprike, paradižnikova mezga, jabolčni kis – skratka iz njegovih sestavin pripravljeni izdelki.

DODATNA PONUDBA:

 Tedensko lahko popestrite svoj jedilnik še s primorsko zelenjavo iz Ankarana.

 Mleko in mlečne izdelke, moko ter piranske brancine naročite s posebnimi naročilnicami, na katerih izberete želene artikle. Le – teh ja namreč veliko in ne moremo oblikovati enotne vsebine. Dobava Kanglice z mlečnimi izdelki je tedenska ali na 14 dni, Košarice z moko na 14 dni ali 1x mesečno, piranski brancini pa so na voljo vsak teden.

 Dostava sira iz Čadrga poteka enkrat mesečno.

NAROČILO:

Za prevzem ključa Shrambe se dogovorimo po prevzemu naročilnice.

Prilagamo naročilnico za Stonogin zabojček, na njej je tudi zapisan postopek naročanja in prevzema. Če želite, vam pošljemo naročilnice še za ostale dobrote.  Izpolnjeno naročilnico nam vrnite v elektronski obliki, potem pa se bomo dogovorili za srečanje v Shrambi, kjer boste podpisali originale in dobili ključ .

Če boste želeli naročilo spremeniti, lahko to naredite z elektronsko pošto na zabojcek@center-stonoga.si najkasneje do ponedeljka zvečer za dostavo v četrtek.

Če še niste naš član, se pred prvo dobavo še včlanite v naš Zavod.  Članarina je odvisna od termina vpisa, za celo leto je 30 EUR, glede na čas v letu pa se članarina ustrezno prilagodi.

Pokličite nas na 041 632 100 ali pišite na zabojcek@center-stonoga.si. Veseli bomo vaših vprašanj.

Pošlji komentar/vprašanje

Uporabite lahko te HTML izraze in lastonsti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>