Stonogin zabojček

Stonogina oskrba z ekološkimi in lokalno pridelanimi proizvodi vam omogoča, da na enostaven in racionalen način pridete do zelo okusne, kakovostne in zdrave hrane.  Naši stalni sodelavci so: Vida Urbanček(kmetija Nabernik) Velesovo, mladi kmet Gregor Ovsenik iz Predoselj in Boris Fras z ekološke kmetije BIOISTRA . Njihovi proizvodi so zelo kvalitetni, odličnih okusov, v Shrambi pa jih dobite med 10 in 30% ceneje kot na tržnicah.

 Dostava: Vsi našteti  proizvajalci bodo na osnovi vašega vnaprejšnjega naročila dostavljali proizvode v Shrambo, ki je za Gostilno Krištof v Predosljah pri Kranju. Odločite se za dobavo vsak teden ali na 14 dni. Dobava je vsak četrtek. Vsebino zabojčka vsak ponedeljek pošljemo po elektronski pošti, tako, da veste, kaj boste dobili. 

 Prevzem: Ker se s priključitvijo »Stonoginemu zabojčku« odločite za redno dobavo, boste dobili ključ Shrambe in boste zabojčke in vse ostale dobrote  sami dvigovali. Ob prevzemu boste preverili dobavo in se vpisali v evidenčni list prevzemov.  Račune vam bodo posredovali neposredno proizvajalci sami.

 Cene zabojčkov: Če se odločite za dobavo Stonoginega zabojčka, izbirate med malim, ki stane 14 EUR (med 3 in 4 kg) in velikim, ki stane 18 EUR (5-6kg). Osnova so cene, ki so za tretjino nižje kot na ekološki tržnici, teža pa nekoliko niha glede na sestavo. Sestavo zabojčka določiijo kmetje, Kanglico sesatvite sami.

NAROČILO:

Za prevzem ključa Shrambe se dogovorimo po prevzemu naročilnice.

Če se želite vključiti v sistem Stonoginih zabojčkov, pošljite elektronsko sporočilo na zabojcek@center-stonoga.si.

Pokličite nas na 041 632 100 ali pišite na zabojcek@center-stonoga.si. Veseli bomo vaših vprašanj.