Stonogin dan

IMG_0631

Dragi prijatelji druženja in nakupovanja na Stonoginih dnevih!

Za vas zopet pripravljamo Stonogin dan, ki bo v četrtek, 2. februarja 2017 med 16.30 in 18.00 pri Gostilni Krištof v Predosljah.

Ponudba je sicer pripravljena, je bogata in kvalitetna vendar obstaja možnost, da spet kakšnih dobrot ne bo, saj je narava letos neizprosna. Vseeno se več kot splača pogledati in naročiti mi pa se bomo potrudili, da bo čim več stvari tudi res prispelo do Predoselj.

V ponudbi imamo naše stalni pridelovalce in dobavitelje: Fras, Krišelj, Porta, Odems, Ekodar, Pinjola, Darja, Domače je drugače, Matijovc,  Vida, Kauran z orehi in prvič s fižolom, pa tudi Tomaž s citrusi in zelenjavo, sir  iznad Tolmina, Šlibarjev med  in prvič pri nas kava iz pražarne na Vrhniki.

Naročilnica 2.2.2017

Naročila zbiramo do torka, 31.1.2017 do 7:45.

Naša ideja se od vsega začetka ni spremenila in na Stonoginih dnevih jo poskušamo vedno znova potrjevati. Zagotavljamo kratko prehranjevalno verigo s pošteno ceno za kupce in pravičnim plačilom za pridelovalce. Vse pridelke dobite neposredno od proizvajalcev, ki so vsi lokalni, njihovi pridelki pa večinoma ekološko pridelani. Verjamemo, da so naša prizadevanja dobro sprejeta med vami in upamo, da ste s ponudbo in načinom dela zadovoljni.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu: zabojcek@center-stonoga.si. Lahko pa nas tudi pokličete na 041 617 944, veseli bomo vašega klica.

Ekipa Centra Stonoga

2 komentarjev na Stonogin dan

 • Janez Stele  pravi:

  Slisal sem za vas, da imate zdravo hrano… od sadja, zelenjave do mesa, jajc.. Prosim obvescajte me o vasi ponudbi. Sem iz Kamnika. Kako priti do vase hrane?

  • Stonoga  pravi:

   Pozdravljeni!
   Hvala za vaše povpraševanje.
   Način naročanja pa je sledeč:
   – po mailu vas obvestimo o datumu naslednje dobave in linkom na naročilnico
   – naročilnica je časovno omejena (do dva dni pred dostavo)
   – po naročilu prejmete listo naročenih artiklov in okvirni znesek celotnega naročila (določeni artikli se tehtajo in lahko odstopajo od predvidene cene)
   – dostave so v četrtkih pred Gostilno Krištof v Predosljah pri Kranju – OSEBNI PREVZEM
   – na dostavi plačate, prejmete izdajni list in se po tržnici sprehodite ter pri posameznem ponudniku prevzamete naročeno blago

   Enostavno in učinkovito :)
   Dodali Vas bomo v mailing listo in že o naslednjem dogodku boste obveščeni.

   Lep pozdrav in lepe praznike vam želim, Žiga

Pošlji komentar/vprašanje

Uporabite lahko te HTML izraze in lastonsti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>