Stonogin dan

Dragi prijatelji druženja in nakupovanja na Stonoginih dnevih!

Za vas zopet pripravljamo Stonogin dan, ki bo v četrtek, 7. januarja 2021 med 16.15 in 18.15, dobimo se na Posestvu Brdo – pri steklenjaku ob parkirišču.

Srečno in zdravo 2021 vsem.

Zahvalili bi se radi našim pridelovalcem, ki nas s kakovostno, okolju prijazno, svežo in zdravo hrano založijo vsakih 14 dni.

Hvala Vam, podpornikom, ki verjamete v lokalno preskrbo, skrbite za okolje in svoje zdravje.

Trudili se bomo, da bomo ohranili tempo naših tržnic tudi v novem letu in tako omogočali stalne zaloge domačih, ekoloških pridelkov in izdelkov na vaših mizah. Za četrtek imamo pripravljeno naročilnico, z vsem kar nam trenutno lahko ponudijo pridelovalci.

Naročila zbiramo do torka, 5. januarja do 7. ure zjutraj oziroma do razprodaje razpoložljivih količin.

Oglejte si ponudbo in naročite.

Naša ideja se od vsega začetka ni spremenila in na Stonoginih dnevih jo poskušamo vedno znova potrjevati. Zagotavljamo kratko prehranjevalno verigo s pošteno ceno za kupce in pravičnim plačilom za pridelovalce. Vse pridelke dobite neposredno od proizvajalcev, ki so vsi lokalni, njihovi pridelki pa večinoma ekološko pridelani. Verjamemo, da so naša prizadevanja dobro sprejeta med vami in upamo, da ste s ponudbo in načinom dela zadovoljni.

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na elektronskem naslovu: zabojcek@center-stonoga.si. Lahko pa nas tudi pokličete na 041 631 100, veseli bomo vašega klica.

Ekipa Centra Stonoga