Prijava
0,00 €
Piščančjereja Galjot
Vakuumsko pakirano.
Vakumsko pakirano.
Ni na zalogi
Kmetija Ažman
meso okusnejše in čvrstejše, ker piščance redimo vsaj 8 tednov in ker jih krmimo tudi z domačimi žiti, Več ...
Kmetija Ažman: Piščanci so vzrejeni na kmetiji, stari 8 tednov. Zadnje tri tedne krmljeni izključno s koruzo, ječmenom in pšenico. Piščanci niso zdravljeni z antibiotiki. Cena je 5,7 eur/kg.
Piščančja jetrna pašteta domačih piščancev Več ...
Pasterizirana mesnina
Sestavine: piščančje meso 60%, voda, piščančja jetra 15%, piščančja maščoba, sol, posušena zelenjava, emulgator(E472c ), arome, konzervans(natrijev nitrit), mleta rdeča paprika.
Hraniti na temp. do 4°C
V ovitku.
..Kmetija Ažman: skrbno odbrano meso, prava mešanica začimbo 70 %piščančje meso mešano, 30% hrbtne slanine, 18g/kg natr Več ...
Cena 11,90 €/kg
Hrenovke.
Pasterizirana mesnina.
Primerno za žar
Primerno za ŽAR
Ekološka kmetija - Dobrote izpod Špilka
Sestavine: eko goveje meso, eko svinjsko meso, slanina, sol poper, česen.
Ekološko meso - Ekodar - KZ Šoštanj
... Več ...
Blagovna znamka EKODAR: Rebra spadajo v najnižji cenovni razred. Meso je mehko, sočno. Najpogosteje jih uporabljamo za pripravo dobrih juh, lahko jih tudi pečemo, iz izkoščenih pa lahko pripravimo tudi v rulado zvito pečenko. Pred tem lahko odvečno maščobo odstranimo.
...
Blagovna znamka EKODAR: Mleto meso EKODAR je pripravljeno izključno iz junečjega mesa brez kakršnihkoli dodatkov. Zelo primerno za pripravo prelivov za testenine, mesnih omak, govejih čevapčičev ali pleskavic. Hitro pripravljeno, z manj maščobe kot mešanice s svinjskim mesom.Pakirano v vakumski embalaži.Hranimo pri temperaturi do +4 °C!Rok trajanja v originalni embalaži: 7 dni.