Androžarna - pekarna z drožmi

Ponudba

Kruh in pekovski izdelki, testenine

Kruh

  • Ajdov kruh z orehi

    Pekarna Androžarna - peka z drožmi

    • Ajdov kruh z orehi
    • 600 g

    Andraž: ajdov kruh vsebuje pražene orehe, katerih sladkoba se zelo lepo poda z globino in ostrino ajde Več ...

    5,60 €

    Ajda je slovenska sveta rastlina. Ajda je dobra za srčno žilni sistem, saj znižuje krvni tlak in zmanjšuje nevarnost povišanega holesterola, saj je v njej precej antioksidantov. Poleg tega pomaga pri sproščanju krvnih žil ter boljšemu kroženju krvi tudi mangan. Ajda je priporočljiva tudi za diabetike, saj pomaga uravnavati krvni sladkor. Veja za enega najboljših virov beljakovin med rastlinami in vsebuje vse esencielne aminokisline. 

    Sestavine: pšenična moka tip 500, pšenična moka tip 850, ajdova polnozrnata moka, ajdova bela moka, orehi, voda, sol

  • Francoska bageta

    Pekarna Androžarna - peka z drožmi

    • Francoska bageta
    • 300 g

    Sestavine: pšenična moka tip 500, pšenična moka tip 850, koruzna moka, voda, sol Več ...

    3,50 €

    Andraž: Bageta ima dodano koruzno moko. Koruzna moka je bogata s škrobom, vsebuje pa tudi beljakovine, ki so po sestavi podobne beljakovinam v mleku, mesu. Ker ima precej topnih vlaknin, ima nizek glikemični indeks. Vsebuje vitamine B in je pomembna kot vir provitamina A, vsebuje tudi vitamin E. Je odličen vir cinka, železa, fosforja, magnezija, kalcija ter kakovostnih maščob. Koruzna moka v kruhu dodaja nežno sladkast, kremast okus, hkrati pa, ko jo poparimo, zadrži ogromno količino vode in dobi edinstven pražen okus, kar kruhu dodaja globino in občutno podaljšuje svežino.

  • Ržen kruh 100%

    Pekarna Androžarna - peka z drožmi

    • Ržen kruh 100%
    • 600 g

    Andraž: Kruh iz 100% slovenske ržene moke in 100% rženih droži. Brez prisotnosti pšenice Več ...

    5,50 €

    Andraž: Kruh iz 100% slovenske ržene moke in 100% rženih droži. Brez prisotnosti pšenice. Nadzorovana fermentacija pri višjih temperaturah je pri rži, nujna, saj nam zgolj ta, posledično, ponuja fermentiran kruh, ki je za človeško telo lažje razgradljiv. Ržen kruh je zaradi svoje sočnosti in polnosti, priporočljivo rezati na tanke rezine. Odlično se poda s svežimi, lažjimi okusi. 
     
     
     
     

  • Sveže testo za pizzo

    Pekarna Androžarna - peka z drožmi

    • Sveže testo za pizzo
    • 260 g

    Hlebček je primeren za eno pico. Več ...

    2,80 €

    Andraž: Sveže testo za pico je odlična izbira za pripravo pice preko vikenda. Testo za pico lahko hranimo v hladilniku do 3 dni.

    Testo je sestavljeno iz pšenične bele in pšenične polbele moke in je predhodno fermentirano 30 ur, zatorej je pica po peki lahkotna in nam testo ne obleži v želodcu.

  • TAPRAV kruh

    Pekarna Androžarna - peka z drožmi

    • TAPRAV kruh
    • 600 g

    Andraž: Taprav kruh je kruh z nežno kremno, oreškasto, mehko, sočno, fermentirano sredico. Več ...

    5,20 €

    Sestavine: pšenična moka tip 500, pšenična moka tip 850, pirina polnozrnata moka, pirina bela moka, pirina črna moka, pšenična polnozrnata moka, ržena polnozrnata moka, ječmenova moka, voda, sol
     
     
     
     
     
     

Ostali dobavitelji

Piščančjereja Galjot
Piščančjereja Galjot

Lahovče 57, Slovenija

Način pridelave:
  • Shema kakovosti
Certifikati:
  • Izbrana kakovost
Ekološka kmetija BIOISTRA
Ekološka kmetija BIOISTRA

Larisova 7 Akaran

Način pridelave:
  • Ekološko
Certifikati:
  • Ekološka pridelava
Ekološka kmetija Porta
Ekološka kmetija Porta

Ovsiše 55 Podnart

MadCow Steaks
MadCow Steaks

Britof 27 Kranj

Ekološka kmetija Kovač
Ekološka kmetija Kovač

Kurirska pot 29 Kranj

Način pridelave:
  • Ekološko
Kmetija Ažman
Kmetija Ažman

Suha pri Predosljah 5 Kranj

Kmetija Matijovc
Kmetija Matijovc

Podbrezje 192 Podbrezje

Kmetija Trošt
Kmetija Trošt

Slap 72 Vipava

Način pridelave:
  • Integrirano
Certifikati:
  • Višja kakovost
Ekološka kmetija - Dobrote izpod Špilka
Ekološka kmetija - Dobrote izpod Špilka

Gabrje pod Špilkom 2 Blagovica

Način pridelave:
  • Ekološko
Certifikati:
  • Ekološka pridelava