Piščančjereja Galjot prihaja iz osrčja Krvavca, natančneje v občini Cerklje na Gorenjskem. Na tej kmetiji se je kmetovalo že dolgo nazaj, Pred vsaj 350 leti se je že pisalo zgodbo o pridelovanju hrane in živinoreji. Reja piščancev pa sega več kot 65 let nazaj. T je bilo za domačo porabo, ki se je potem opustila. Najmlajši sin je v želji, da bi tudi on nekaj imel na kmetiji, začel z prvo vzrejo pitovnih piščancev in s tem leta 2012 obudil rejo. Ta je bila drugačna. Bila je DOMAČA. S to zgodbo se je vse začelo in počasi, a z vztrajnostjo smo rasli. Pojavili smo se na tržnicah in lokalnih zadrugah ter trgovinah. Piščance vzrejamo počasi, vsaj 55 dni so na naši kmetiji. Prehranjujejo se z domačimi žiti. So prosto spuščeni po hlevu z dnevno svetlobo, modernim prezračevanjem in talnim gretjem. Z časom korone, se je v našem obratu začelo tudi razkosavati in ponujati manjše kose mesa in izdelkov iz predelave. Tako smo začeli naše sodelovanje na Stonogini tržnici. Nudimo vam domače piščančje meso, izdelke iz predelave in jajca.